Малдивите са мечтаната дестинация за всеки, който търси перфектната комбинация от романтика и лукс. Представете си да се събудите в уютна вила, да се разхождате по белите пясъчни плажове и да се насладите на изискани кулинарни изкушения под звездното небе. Малдивите са перфектната дестинация за меден месец, благодарение на своето изключително романтично и екзотично обаяние. Тук всяко ваше желание може да бъде сбъднато, а всяка минута е изпълнена с магия и романтика. Уединението, което предлагат островите и луксозните вили, осигуряват на двойките безпрецедентно спокойствие и комфорт. Съчетайте това с възможността за приключения под водата, невероятни гледки и перфектния тропически климат, и ще получите перфектната рецепта за незабравим меден месец. Малдивите предлагат уникално изживяване, което съчетава природа, лукс и романтика по начин, който трудно може да бъде надминат. Меденият месец е специален момент, когато новобрачните двойки могат да се насладят на първите си дни заедно в блаженство и уединение. Това е времето да създадете спомени, които ще пазите цял живот, и момент, в който да отпразнувате любовта си с най-важния човек. Когато става въпрос за перфектната почивка, винаги е трудно да се избере идеалният хотел, но може да се възползвате от нашите препоръки. Вижте кои са топ 5-те хотела за незабравим меден месец на Малдивите и се подгответе за едно изключително преживяване.


 

You & Me Maldives

You & Me Maldives е истинско романтично убежище, идеално за тези, които искат да се откъснат от ежедневието и да се насладят на уединение и интимност. Първата доза от магията на вашето незабравимо изживяване е трансферът от летището до острова, който е с хидроплан и отнема около 45 минути. Разположен на прекрасен остров с размери около 350 м x 180 м в атола Раа, този нов и изключителен ризорт е създаден специално за двойки. Луксозните вили, изградени с естествени материали, предлагат комфорт и елегантност, а невероятният плаж допълва магията на обстановката. Потопете се в уникалната атмосфера на подводния ресторант, достъпен само с лодка, където всяко ястие е празник за сетивата. Насладете се на първокласната кухня, възползвайте се от многобройните възможности за спорт и релаксация или просто се отпуснете в уединението собствената ви вила. You & Me Maldives предлага идеалната романтична атмосфера, която ще направи вашия меден месец наистина специален.

Anantara Veli Maldives Resort

Anantara Veli Maldives Resort е изтънчен луксозен оазис, част от престижната верига Anantara, напълно реновиран през 2022 г. Разположен на остров с размери около 340 м x 215 м, този ексклузивен ризорт предлага простор и елегантност, съчетани с неустоимата красота на лагуната. Уникалните вили, предоставят несравним комфорт и уединена атмосфера. Трансферът от летището до хотела отнема само 30 минути с лодка. За любителите на подводния свят ризортът предлага лодка, която да ги отведе до близкия риф, намиращ се само на 5 минути, където могат да се насладят на изключителни гмуркане и шнорхелинг преживявания. В допълнение, богатият избор от спортни активности и уелнес услуги гарантира, че всеки момент от престоя ви ще бъде изпълнен с комфорт и възможности за приключения. Anantara Veli Maldives Resort предлага перфектното съчетание от лукс и романтика, за да направи вашето изживяване незабравимо.

 

OBLU SELECT Lobigili

Името Lobigili, което в местния език означава „Остров на любовта“, перфектно описва този нов луксозен ризорт, създаден специално за романтични почивки в Рая. Разположен на остров с размери 450 м x 140 м, заобиколен от обширна лагуна, този „Adults Only“ ризорт предлага неповторима атмосфера за двойки, търсещи уединение и лукс. Със съвременен дизайн, умело вплетен с малдивски елементи, OBLU SELECT Lobigili разполага с модерен комфорт и елегантност. Отпуснете се в прекрасните вили, наслаждавайте се на впечатляващия подводен ресторант, предлагащ незабравими кулинарни изживявания, или се отдайте на уникалните активности, включени в All Inclusive пакета. Удобното местоположение също не трябва да се подценява – трансферът от летището с моторна лодка отнема само 15 минути, а близкият риф е идеален за гмуркане и шнорхелинг. За допълнителен комфорт, 270-метров мост свързва острова със съседния ризорт OBLU Xperience Ailafushi, предоставяйки достъп до още повече съоръжения, включително СПА центъра. OBLU SELECT Lobigili предлага всичко необходимо за една романтична и незабравима ваканция.

Dhawa Ihuru

Dhawa Ihuru е съкровище на Малдивите, разположено на малък, почти идеално кръгъл остров, известен със своето изключително местоположение в една от най-красивите зони за гмуркане. Островът с размери около 200 м x 200 м, заобиколен от бял пясъчен плаж, предлага уникално съчетание от природна красота и луксозен комфорт. Ярките цветни акценти в вилите добавят оживление към този тропически рай, докато реномираният СПА център осигурява истинска релаксация. Трансферът с моторна лодка до острова отнема само 25 минути, а вътрешният риф, разположен само на около 6 метра от брега, е идеален за гмуркане и шнорхелинг. Dhawa Ihuru се гордее с ангажимента си към опазването на околната среда, подкрепяйки научни проекти за защита на застрашени морски обитатели и предлагаща екологично ориентирани СПА процедури с естествени съставки. Независимо дали сте на плажа, в СПА центъра или изследвате подводния свят, този курорт предлага всичко необходимо за една незабравима ваканция.

Taj Exotica Resort & Spa Maldives

Taj Exotica Resort & Spa Maldives е истински оазис на лукса, разположен в една от най-големите естествени лагуни в света. С площ от около 47 000 квадратни метра, този изискан ризорт предлага перфектната обстановка за незабравима почивка, потопена в тропически шик и елегантност. Построен на остров, обграден от бели пясъчни плажове и сенчести кокосови палми, Taj Exotica съчетава класическа елегантност с естествените тъмни дървесни тонове на вилите. Всяка вила е проектирана да осигури максимален комфорт и стил, предоставяйки на гостите изискано убежище с невероятни гледки. Трансферът с моторна лодка до острова трае само 20 минути, а вътрешният риф е идеален за шнорхелинг. Ризортът предлага и разнообразие от спортни активности и развлечения, включително фитнес зала, катамаран, каяк и уиндсърфинг, както и възможности за водни спортове, като водни ски, джет ски и гмуркане с екипировка от професионална дайвинг школа (PADI). За пълена релаксация, СПА центърът предлага масажи и козметични процедури, които ще добавят още едно ниво на лукс към вашата почивка. Taj Exotica Resort & Spa Maldives е идеалното място за тези, които търсят съвършенство в тропическия рай.


 

Малдивите са перфектната дестинация за всеки, който търси незабравимо изживяване сред тропически рай. Независимо дали планирате меден месец или просто мечтаете за почивка, тези пет изключителни курорта предлагат всичко необходимо, за да направят вашето пътуване наистина специално.

От елегантните вили до уникалните подводни ресторанти и спа центрове, всеки от тези курорти е проектиран да предложи лукс и комфорт на най-високо ниво. Очакват ви възможности за приключения в подводния свят, романтични разходки по белите плажове и ненадмината релаксация в заобикалящата природна красота.

Изберете вашия идеален курорт и се потопете в магията на Малдивите – мястото, където всяка мечта за перфектна почивка се сбъдва.

 

 

Коментари

Няма коментари

Напишете коментар

* Полетата са задължителни