Мечтата на всеки авантюрист

Добре дошли в RAAYA by Atmosphere, новооткрития петзвезден ризорт на вълшебните Малдиви, част от престижната верига Atmosphere Hotels & Resorts. Този райски кът е вдъхновен от легендата за Себ, смел авантюрист и артист, който преди много години е намерил убежище на този остров. Неговият дух сега вдъхва живот на всяко кътче от това омагьосващо място, канейки ви да следвате неговите стъпки и да се потопите в една магическа атмосфера. 

Островът се простира на площ около 950 на 550 метра, заобиколен от кристално чисти води, бели плажове и буйна тропическа растителност. Това е идеалното място за тези, които търсят както приключения, така и спокойствие.

Вашето пътуване до RAAYA ще започне с живописен полет с хидроплан от международното летище Велана в Малé, който ще продължи около 45 минути. При пристигането ви на острова ще бъдете посрещнати с ритмични звуци на „боду беру“ барабани и чаша шампанско. Отпуснете се и се потопете в духа на RAAYA – този природен рай, който ще ви омагьоса завинаги.

RAAYA разполага със 167 луксозни вили, включващи плажни вили и водни вили с частни басейни. Вилите са модерно обзаведени и предлагат всички удобства, необходими за незабравим престой.

Ще се насладите на изключителния RAAYA Plan™, който ще съчетае престоя ви с най-добрата световна кухня, премиум напитки, спа и уелнес терапии, подводни приключения и водни спортове, както и разнообразна развлекателна програма. Балансирайте удоволствието и релаксацията с активен островен начин на живот, който ще насърчава забавленията на открито, изследването на природата и потапянето в уникални преживявания за двойки, семейства и приятели. Можете да се насладите на йога и пилатес, да разгледате кораловите рифове със шнорхел или да изпробвате водни спортове като уиндсърфинг. За децата има специален детски клуб, където могат да се забавляват с различни игри и занимания на открито. А за тези, които искат да се отпуснат и релаксират, ELENA Spa предлага разнообразие от масажи и козметични процедури.

Не пропускайте възможността да изживеете уникалното съчетание от природа и лукс в RAAYA by Atmosphere. Резервирайте своята почивка сега и се потопете в атмосферата на този магичен остров! 

RAAYA ви очаква!

Резервирайте RAAYA с полет от София, Варна, Букурещ или най-удобното за вас летище. Сравнете цените и изберете от милиарди комбинации на полети и хотели. 

Коментари

Няма коментари

Напишете коментар

* Полетата са задължителни