Пътешествие е синоним на щастие. За някои хора, да пътуват е не просто забавление, а начин на живот. Едни искат да се потопят в културното наследство на далечни земи, докато други търсят релакс на тропически плажове. Която и точка на света да изберете, днешният свят предлага невероятни възможности да се отправите смело на приключение.  Но, как всъщност започва пътуването? Иска ни се да кажем, на летището или в колата, но това далеч не е така. Пътуването започва с най-малката първа стъпка, а именно планирането. Кога ще отидете? Къде ще отседнете? Коя авиокомпания да изберете за най-удобните полети и най-добрите цени? Възможностите са толкова много, но трябва първо да се погрижите за всички тях преди да съберете багажа. Как го правите?

Първият вариант включва преглеждане на сайтовете на многобройни туристически агенции, което е изключително времеемко. Процесът често преминава през неясни таблици с цени и дати, изпращане на запитвания и чакане на оферти, които често се оказват разочароващи. Допълнителните такси, скрити доплащания, промени в датите или дори отмяна на почивката поради недостатъчен брой участници са само част от предизвикателствата.

От друга страна, самостоятелното планиране на пътуване носи свои собствени предизвикателства. Процесът често изисква дълго време за търсене и сравняване на оферти, и може да се натъкнете на редица непредвидени проблеми. Например, намирането на евтини полети, които съвпадат с удобните за вас дати, и свободни места в желаните хотели, може да се окаже почти невъзможно. Освен това, нискотарифните авиокомпании, въпреки че обещават ниски цени, често предлагат крайна цена, която е далеч от евтина. Неприятни изненади като промени в часовете на полетите или дори отмяна на полет в последния момент също могат да възникнат. 

За щастие, живеем в епохата на технологичните иновации, които могат да преобразят процеса на планиране на ваканцията ви. Времето на безкрайните търсения и несигурността отдавна е минало, благодарение на модерните платформи, които обединяват най-добрите оферти на пазара на едно място. Такава платформа е www.fiestatravel.bg, където можете да се възползвате от усъвършенствани алгоритми за търсене, които анализират милиарди възможности и ви предлагат най-добрите комбинации от полети и хотели , съобразени с всички ваши предпочитания. www.fiestatravel.bg ви предоставя достъп до най-добрите дестинации и хиляди хотели в реално време. С FiestaTravel.bg можете бързо да намерите перфектната почивка за всяка дата, без да се занимавате с дълги търсения и разочарования. Насладете се на безпроблемното планиране и изберете вашата мечтана ваканция с лекота и увереност.

FIESTA Travel преобръща представите ви за резервиране на пътуване! Самолетни билети, хотели, трансфер – всичко е на едно място в ръце ви! 

Как работи?

Сайтът е свързан с резервационните системи на авиокомпаниите, хотелите и доставчиците. Например, ако искате да пътувате до Малдивите с полети на определени дати, хотел с минимум четири звезди и изхранване "all inclusive", просто въведете тези изисквания на www.fiestatravel.bg. Веднага ще получите всички налични опции!

Нашата система в рамките на секунди проверява всички възможности за полети, филтрира хотелите според зададените дати и изисквания и ви предоставя динамичен пакет, който включва самолетни билети, хотелско настаняване и трансфер. Ако Малдивите не са вашата дестинация или не искате да летите от София, не се притеснявайте – нашата търсачка може да генерира милиарди оферти в реално време! Можете да изберете най-удобното за вас летище - Варна, Букурещ, Инстанбул или друго европейско летище. 

Ако нямате точни дати за пътуването, можете да зададете период, например от 01.09 до 31.10, за 10 нощувки. Системата ще ви покаже всички налични оферти за 10 нощувки в този период, подредени по цена. Така ще видите веднага кога цената е най-изгодна. Ако все още не сте избрали дестинация, просто въведете началното си летище и разгледайте пълния списък с възможни дестинации! Можете също така да зададете вашите критерии и да откриете най-добрата за вас дестинация на най-изгодната цена.

Цените на почивките са крайни и няма скрити такси. А, как плащате? Обикновено авиокомпаниите изискват пълната стойност на билетите при покупка, но при резервация на самолетна почивка имате предимство! При резервиране на пакет с самолетни билети и хотел заплащате само 35% от общата стойност на пътуването. Остатъкът от сумата трябва да бъде платен до 35 дни преди отпътуване. 

Вашата почивка започва на www.fiestatravel.bg!

Независимо дали търсите незабравимо приключение или уютно бягство, нашата платформа ще превърне мечтите ви в реалност. Просто въведете вашите желания и наблюдавайте как магията се случва. Започнете сега и се пригответе за изживяване, което ще ви остави с незабравими спомени!

 

Коментари

Няма коментари

Напишете коментар

* Полетата са задължителни