Ако търсите идеалната дестинация за почивка, която комбинира лукс, спокойствие и уникална природа, Bawe Island Resort в Занзибар е точното място за вас. Разположен на малък частен остров, този ризорт предлага незабравимо изживяване. 

Bawe Island Resort се намира на 15 минути с моторна лодка от Stone Town, историческата столица на Занзибар. Той е най-новото бижу в короната на Занзибар, обещаващо несравнимо луксозно приключение. Ризортът отвори врати през юни 2024 г., разпростирайки се на 30 хектара, острова предлага 70 ексклузивни вили. 

Концепцията "Остров в острова"

Концепцията "остров в острова" на Bawe Island Resort съчетава максимална уединеност с изключителен лукс. Всяка от 70-те вили е стратегически разположена, така че гостите да се чувстват като на собствен частен остров, дори когато са заобиколени от други посетители. Това осигурява уникално усещане за изолация и спокойствие, без да се жертват удобствата на луксозния ризорт. Дизайнът на курорта е внимателно обмислен, за да се впише хармонично в заобикалящата природа. Вилите са построени с използване на местни материали и традиционни занзибарски техники, като същевременно се прилагат модерни архитектурни решения. Тази комбинация създава уникална атмосфера, която съчетава съвременен комфорт с автентичен африкански чар. Всеки гост на Bawe Island Resort получава персонализирано обслужване благодарение на личен иконом, който е на разположение през цялото време на престоя. Това включва всичко от организиране на специални събития до подготвяне на лични изживявания, като романтични вечери на плажа или ексклузивни екскурзии. Икономът се грижи за всички нужди на гостите, осигурявайки им максимален комфорт и спокойствие. Концепцията за "остров в острова" не само предоставя уникално изживяване на самия остров, но и улеснява организирането на екскурзии до съседните дестинации. Гостите могат лесно да съчетаят престоя си в Bawe Island Resort с сафари в Кения или Танзания, наслаждавайки се на най-доброто от двата свята – луксозна почивка и незабравими приключения.

Приключения или релакс?

Bawe Island Resort предлага разнообразие от водни спортове, включително гмуркане, шнорхелинг, каяк и риболов. Кристално чистите води около острова са дом на цветни коралови рифове и множество тропически риби, което го прави идеално място за подводни приключения. Също така можете да се насладите на незабравими круизи по залез слънце по зашеметяващото крайбрежие. Занзибар е известен със своята богата култура и история. Курортът организира екскурзии до Stone Town, където можете да разгледате исторически забележителности като Дома на чудесата, старата крепост и пазара на робите. Освен това, можете да посетите различни местни села и да се запознаете с традиционния начин на живот на жителите на Занзибар. Ако предпочитате релаксацията, курортът разполага с СПА център, където можете да се насладите на различни масажи и терапии. Традиционните занзибарски процедури използват естествени съставки и техники, които ще ви помогнат да се отпуснете и да възстановите баланса си.

Кулинарни Изкушения

Bawe Island Resort предлага изключително кулинарно изживяване. Гурме философията за първи път пристига в Занзибар с цел да поглези гостите и да озари техните сетива чрез кулинарно съвършенство. Bawe Island Resort предлага уникално кулинарно изживяване с концепцията „Dine Around“, която осигурява разнообразие от гастрономически опции за всички гости. При резервация с Fiesta Travel, можете да избирате между Полупансион, Пълен пансион или All Inclusive, като независимо от избрания план, ще се възползвате от привилегиите на концепцията „Dine Around“.

Какво представлява „Dine Around“?

Тази концепция ви позволява да се насладите на богатство от кулинарни изживявания, като имате свободата да избирате между всички ресторанти на острова. Без значение дали сте на Полупансион, Пълен пансион или All Inclusive, ще можете да посещавате The Sand, Rising Sun, Sinfonia, Delight и The View. Това означава, че всеки ден можете да опитвате различна кухня и да се насладите на уникални гастрономически предложения, съобразени с вашето настроение и предпочитания. The Sand, основният ресторант на курорта, предлага закуска, обяд и вечеря в уютна и стилна обстановка, с а ла карт меню и разнообразни бюфети. За тези, които обичат японската кухня, Rising Sun осигурява вълнуващо Teppanyaki изживяване с прясно приготвени ястия пред вашите очи. В Sinfonia, крайбрежният италиански ресторант, можете да се насладите на традиционни ястия, включително прясна паста и пица. Delight, разположен сред зеленина, предлага кулинарни изкушения, съчетаващи местни и международни вкусове, в уникална атмосфера. Завършете деня си в The View, основния бар на острова, където можете да се насладите на спиращи дъха залези и музика на живо, докато опитвате премиум напитки и коктейли.

 

Настаняване

 

Sunrise Villas - около 200 кв.м., разположени на източната страна на острова, от които можете да се любувате на зашеметяващи и спиращи дъха изгреви, докато релаксирате на просторната си тераса или се потапяте в личния си басейн. Тези вили са проектирани да съчетаят елегантен интериор с красивата природа наоколо, създавайки уютна и стилна обстановка, която насърчава пълната релаксация. 

Sunset Suites - 240 кв.м елегантно обзаведени, разположени на западната страна на острова и предлагащи невероятна гледка към великолепните африкански залези. С просторни дневни и спални, луксозни бани и частни басейни, тези суити предлагат идеалното място за романтични вечери или специални поводи, съчетани с елегантност и изключителен комфорт.

Lagoon Suites - грандиозни вили над водата, разположени над прекрасна кристална лагуна и характеризиращи се с изискан и съвременен интериорен дизайн. С площ 170 кв.м., направени с местни материали и в перфектна хармония с природата на острова. С лични басейни, които изглеждат сякаш се сливат с водата под тях, тези суити предлагат невероятни гледки и модерни удобства, съчетаващи лукс и стил.

Zanzibar Villas - 310 кв.м луксозни и комфортни, предлагат директен достъп до плажа и осигуряват просторни вътрешни пространства, включващи две спални и бани. С големи тераси и лични басейни, тези вили са перфектни за семейства или групи приятели, които искат да се насладят на комфорт и уединение, както и на близостта до морето.

Sultan Palace е символ на най-високото ниво на лукс и изтънченост. Тази уникална двуетажна резиденция с площ от 500 кв.м предлага настаняване за до 9 гости, с персонализирани кулинарни опции и максимално уединение. С просторни пространства, луксозни спални и бани, и големи тераси с личен басейн, Sultan Palace предоставя несравним комфорт и чувство за величие.

Bawe Island Resort е истински рай, където луксът и природата се срещат, създавайки едно уникално място. Потопете се в магията на този тропически остров, където всяка вила и всеки детайл са проектирани да ви предоставят незабравими моменти на наслада и уединение.

Представете си как се събуждате с изгрева над кристално чистите води, наслаждавайки се на луксозен комфорт, или как се отпускате на терасата си, докато се любувате на зашеметяващия залез. Bawe Island Resort предлага всичко, от което се нуждаете, за да направите вашето пътуване наистина специално.

Бъдете сред първите, които ще се докоснат до това уникално луксозно преживяване. С Fiesta Travel можете да резервирате своето незабравимо пътуване и да се насладите на всички привилегии на Bawe Island Resort. Не пропускайте възможността да се потопите в този тропически рай и да създадете спомени, които ще останат с вас завинаги. Отправете се към един от най-екзотичните и луксозни ризорти на света!

Коментари

Здравейте,

Моля за цена за 12 дни от 26 или 27,12.24

Мартин Павлов

0896 766 666

Здравейте,

Интересувам се за 5 нощувки за Декември- Коледа, Януари и Февруари.

Благодаря

Здравейте,

Интересувам се за 5 нощувки за Декември- Коледа, Януари и Февруари.

Благодаря

здравейте цена за 10 дни за двама

Напишете коментар

* Полетата са задължителни